Virtuel undervisning med Microsoft Teams

I karantæneperioden er al undervisning virtuel. Lectio er stadig vores primære platform, men mange lærere vil også bruge Microsoft Teams. Vi har desværre ikke haft tid til at øve os sammen, så vi må prøve os lidt frem.

Alle elever har adgang til Teams med deres IT-center Fyn-konto (uniloginbrugernavn efterfulgt af @edu.kalgym.dk samt den selvvalgte kode).

Hvis du har hentet hele Office-pakken fra portal.office.com, har du allerede programmet Teams på din computer. Ellers kan du hente det igen.
Du kan også få Teams som app til din smartphone, men ikke alle funktioner er tilgængelige på telefonen.

Desuden kan du tilgå Teams online på teams.microsoft.com. Dette virker ikke i Safari, så hvis du bruger Mac, skal du logge på med Chrome.

Når du logger ind i Teams, vil du se, at der er et team for hvert fag/hold, hvis din lærer har oprettet et. I denne vejledning kan du se, hvordan du som elev deltager i en virtuel lektion/videomøde i Teams. Ikke alle lærere er helt så avancerede som Sidsel i videoen. Hvis lektionen ikke på forhånd er oprettet i Teams-kalenderen, går du bare ind i teamet og venter på at læreren starter et møde.

Create a website or blog at WordPress.com