Euroweek

Euroweek er et netværk af ca. 20 gymnasier fra forskellige lande i EU, som samarbejder og mødes en gang om året med 8 elever og 2 lærere fra hver skole. Skolerne skiftes til at være vært for arrangementet.

De deltagende elever indkvarteres privat hos værtsskolens elever, og i løbet af de fem dage, som Euroweek varer, lærer eleverne om hinandens kulturer gennem f. eks. en fælles buffet, hvor alle bidrager med mad fra deres eget land, optrædener/folkedans og præsentationer. Der er også diskussioner af aktuelle emner samt udflugter og sightseeing i værtslandet.

Kalundborg Gymnasium var vært for Euroweek i 2007, og i 2016 afholdes Euroweek på Colegiul National Moise Nicoara i Arad, Rumænien. Vi deltager med 8 elever fra 2.g (nuværende 1.g) og 2 lærere. Du kan læse mere om Euroweek i invitationen, som er sendt ud til alle elever i 1.g eller på hjemmesiden for sidste års Euroweek, som blev afholdt i Letland: euroweek2015.lv/

Hvis du er interesseret i at deltage, så send din ansøgning i Lectio til Mattias Löb (MA) eller Malene Lysemose (ML) senest den 15/3 2016. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Create a website or blog at WordPress.com