Bogdepot

Bogdepotet ligger ved den store trappe i elevgarderoben. Bogdepotmedarbejder Birthe Nielsen (BN) har kontor lige over for selve bogdepotet.

Åbningstider i bogdepotet: mandag-fredag 8.00-14.00. Frokostpause 12.15-12.45

Udlån af bøger foregår via skolens bogdepot hos bogdepotmedarbejder Birthe Nielsen (BN).
Elever kvitterer for hver bog med underskrift og modtager en bon som kvittering, når bogen afleveres. Denne bon bør du gemme til du er færdig med at gå på gymnasiet/hf.
Elever hæfter økonomisk for ikke afleverede bøger, og der udleveres derfor ikke bøger til elever der skylder.

Man kan henvende sig til Birthe Nielsen i bogdepotet, på tel. nr. 40 16 47 93 via email: bn@kalgym.dk, eller i Lectio via besked til BN, hvis der er problemer med bøgerne.

Bogaflevering sker to gange om året:

I oktober-november afleverer elever i 1.g deres grundforløbs-bøger (f. eks. AP og NV). Vær opmærksom på, at fortsætterelevers bøger også kan hjemkaldes på dette tidspunkt.

Ved skoleårets afslutning afleverer afgangsklasser bøger den 15/6, 22/6, 23/6 og 24/6 kl. 8-16.
Fortsætterklasser afleverer den 16, 17, 18, 19. juni i bogdepotet kl 8-14.
Bemærk, at der er undervisning frem til den 19. juni, så du skal naturligvis først aflevere bøgerne, når du er helt færdig med dem.
Brug helst automaten.
Der er også mulighed for løbende aflevering efter eksamensplanens offentliggørelse. Her kan du aflevere bøger du er færdig med at bruge.

I programmet BOSS kan du se hvilke bøger, du har lånt og hvilke der er hjemkaldt og skal afleveres. Du skal blot skrive dit navn og trykke Enter.

bogdepot.jpg

Medhjælperne Rikke og Johan og bogdepotmedarbejder Birthe Nielsen (BN)

Create a website or blog at WordPress.com